hjerneoplæg hos Susanne 28 maj 2024

28/5-2024 - 19-21 - Svendborg - Skab en hjernevenlig hverdag og få en sund hjerne

Hvordan kan vi optimere vores livsstil for at støtte en sund og velfungerende hjerne?

Dette oplæg, viser hvordan vi kan pleje vores mest værdifulde organ.

Gennem viden og praktiske livsstilsråd vil du opdage, hvordan små ændringer i din kost, daglige rutiner og mentale tilgang kan have en stor indvirkning på din hjerne og dit generelle velvære.

I løbet af oplægget vil vi bl.a. snakke om det er vi kalder “hjernemad” og om sunde kostvaner, der styrker hjernen. Vii vil dykke ned i vigtige livsstilselementer såsom motion, søvn og stresshåndtering, samt hvordan disse ting kan integreres i din daglige rutine uden at det kræver store omvæltninger.

Bliv inspireret til at tage kontrol over din mentale sundhed og træffe bevidste valg for en mere hjernevenlig hverdag. Uanset hvor du er i dit liv, uanset om du har konkret brug for at optimerer din sundhed eller bare er interesseret i at sikre din og din families sundhed, vil dette oplæg give dig praktiske redskaber til at fremme en sund hjerne og et mere afbalanceret liv.

På dette oplæg i helhedsHUSET, vil du også høre om hvodan du let og hurtigt kan teste om din krop har de byggesten, der skal til for at opretholde en sund hjerne – og iøvrigt kunne styre inflammationen i kroppen.

Efter oplægget er slut, vil Helle tilbyde de af deltagerne der er interesserede, kort at fortælle hvilke test der er tale om og hvad de koster.

Tag med på rejsen mod en hjernevenlig fremtid – din hjerne vil takke dig for det!

Oplægget holdes i helhedsHUSET og oplægsholder er Helle Egebjerg Andersen, som er farmaceut og en forkæmper for forebyggelse og sundhed.

Oplægget finder sted i Helheds-Huset på Taasinge.
https://www.facebook.com/helhedsHUS


Helle Egebjerg Andersen | YOUbuilding